Žuvies filė kepsnys su karšta pupelių mišraine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žuvies filė kepsnys su karšta pupelių mišraine
Žuvies filė kepsnys su karšta pupelių mišraine
Žuvies filė kepsnys su karšta pupelių mišraine
Žuvies filė kepsnys su karšta pupelių mišraine
Autorius apie receptą: Labai džiaugiuosi, kad mes visi valgome žuvį. Tikrai ją mėgsta ir mergaitės. Jeigu savaitę prabūname be žuvies, tai imu jos dairytis parduotuvių vitrinose, nes organizmas pats Labai džiaugiuosi, kad mes visi valgome žuvį. Tikrai ją mėgsta ir mergaitės. Jeigu savaitę prabūname be žuvies, tai imu jos dairytis parduotuvių vitrinose, nes organizmas pats jos prašosi. Šiandien ruošiu menkės filė (rinkausi sauso šaldymo) su karšta pupelių mišraine. Jeigu norite šalia puikiai tiks ir bulvių košė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas menkių filė
4 šaukštai kukurūzų miltų
1 šaukštelis prieskonių žuviai
pagal skonį druskos
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
Pabarstymui:
1 šaukštas krapų (smulkintų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Garnyrui:
430 gramų konservuotų baltų pupelių pomidorų padaže (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome druska, pipirais ir žuvies prieskoniais.
2.
Apvoliojame kukurūzų miltuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol žuvis gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Svogūną nulupame, morką nuskutame. Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome mažais gabalėliais.
4.
Pakepiname daržoves keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol jos suminkštės. Supilame pupeles. Mišrainę pagardiname druska, pipirais. Įmaišome dar papildomai pomidorų padažo, pakaitiname pora minučių, kad skoniai susidraugautų.
5.
Į lėkštę dedame mišrainės, po žuvies gabalėlį, pabarstome krapais ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital