Žiedinių kopūstų blyneliai

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Žiedinių kopūstų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žiedinis kopūstas
1 stiklinė smulkiai kapotų prieskoninių augalų (česnakų, krapų, petražolių, čiobrelių)
250 g fetos sūrio
0,5 puodelio duonos trupinių
2-3 kiaušinių
1 žiupsnelis muskato
Druskos ir juodųjų pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais. Verdame pasūdytame vandenyje apie 20 minučių.
Išgriebtus nusausiname ir susmulkiname.
Sumaišome smulkintą sūrį, žiedinius kopūstus, kiaušinius, prieskonius ir trupinius. Iš šios masės formuojame nedidelius blynelius ir kepame keptuvėje, ant įkaitinto aliejaus, kol abi pusės apkeps.
AUTORIUS: Ona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital