Žiediniai kopūstai su "kailinukais"

AUTORIUS:
Vika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Žiediniai kopūstai su "kailinukais"
Žiediniai kopūstai su "kailinukais"
Žiediniai kopūstai su "kailinukais"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g žiedinių kopūstų
100 g miltų
200 g grietinėlės (20-25%)
2 kiaušiniai
1 skiltelė česnako
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
1 valgomasis šaukštas šviežių krapų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais.
Išplakame kiaušinius su druska ir pipirais, įmaišome grietinėlę, miltus, kepimo miltelius, sutrintus česnakus ir smulkintus krapus.
Tešloje pamirkome žiedinius kopūstus ir sudedame į verdantį aliejų. Verdame, kol gražiai pagels. Jei mėgstate, dar karštus žiedinius kopūstus apibarstykite sutarkuotu Parmezano sūriu.
AUTORIUS: Vika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital