Želė desertas "Valentinukas"

AUTORIUS:
Valdas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Želė desertas "Valentinukas"
Autorius apie receptą: Skanus, gražus, įdomus. Skanus, gražus, įdomus. Valdas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų pieno
77 gramai citrinų želė (1 pakelio)
50 gramų balto šokolado
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas želatinos
550 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpyliau 50 ml vandens ir palikau 15 min., kad išbrinktų.
2.
Pieną sumaišiau su grietinėlę ir pakaitinau, kad pašiltų. Į šiltą pieną su grietinėle supyliau išbrinkusią želatiną, išmaišiau ir supyliau į taurę. Paverčiau taurę ir pastačiau į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
Tada ant garų vonelės ištirpinau šokoladą ir supyliau į formelę, palikau šaltai, kad sustingtų.
4.
Sustingusį šokoladą išėmiau iš formelės ir uždėjau ant sustingusios baltos želė.
5.
Citrinų želė užpyliau 500 ml karšto vandens, maišiau, kol želė visiškai ištirpo. Atvėsinau. Supyliau ant baltos želė sluoksnio ir šokolado.
AUTORIUS: Valdas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital