Žalsvi belgiški vafliai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žalsvi belgiški vafliai
Žalsvi belgiški vafliai
Žalsvi belgiški vafliai
Autorius apie receptą: Taip norisi žalumos. Džiovintų šaltyje špinatų milteliai puiki išeitis pavasarį pajausti griečiau - vafliukai iškeps gražios spalvos, purūs, galima valgyti ir kitą Taip norisi žalumos. Džiovintų šaltyje špinatų milteliai puiki išeitis pavasarį pajausti griečiau - vafliukai iškeps gražios spalvos, purūs, galima valgyti ir kitą dieną. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų kvietinių miltų
300 gramų grietinės, 30% riebumo
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
60 gramų krakmolo
2 šaukštai vanilinio cukraus
2 šaukštai džiovintų špinatų (džiovintų šaltyje, miltelių)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
200 gramų cukraus pudros
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti, atvėsinti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, krakmolu, špinatų milteliais, vaniliniu cukrumi.
3.
Kiaušinius iki putų išplakti su druska ir cukrumi. Supilti nekarštą sviestą. Įmaišyti grietinę, sumaišytą su soda. Įsijoti miltų mišinį. Masę palaikyti bent 10 minučių.
4.
Belgiškų vaflių keptuvėje kepti nedidelius, apvalius vaflius.
5.
Glajui gerai sumaišyti cukraus pudrą su citrinos sultimis. Apglaistyti vaflius.
6.
Aš sudėjau į ,,kalnelį'' ir dar papuošiau uogomis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital