Žalieji daržovių blyneliai be kvietinių miltų

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žalieji daržovių blyneliai be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir sveiki žalieji blyneliai. Susigundys net mažiausi valgytojai :-) Labai skanūs ir sveiki žalieji blyneliai. Susigundys net mažiausi valgytojai :-) Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
220 gramų avižinių dribsnių
pagal poreikį avižinių miltų
180 gramų špinatų
3 vienetai morkų
1 vienetas salierų šaknų (nedidelių)
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas bei saliero šaknis supjaustykite pjaustykle šiaudeliais arba sutarkuokite stambia tarka.
2.
Svogūną, špinatus, kiaušinius, avižinius dribsnius, druską ir šlakelį vandens sudėkite į elektrinio plaktuvo indą ir išsukite iki vientisos tirštos masės. Palikite ją 10-15 minučių pastovėti, kad dribsniai pabrinktų. Jei pabrinkusi masė atrodo pernelyg tiršta, įpilkite dar šiek tiek vandens. Jei masė pernelyg skysta - įberkite šiek tiek avižinių miltų.
3.
Sumaišykite gautą plaktą masę su supjaustytais arba sutarkuotomis morkomis ir salierais ir kepkite šlakelyje ghee sviesto arba aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital