Autorius apie receptą:
Puikus būdas sunaudoti vasarines salotas. Žinoma, galite juos kepti ir iš špinatų ar kitų mėgiamų žalumynų.
Puikus būdas sunaudoti vasarines salotas. Žinoma, galite juos kepti ir iš špinatų ar kitų mėgiamų žalumynų.
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 gūželės
salotų
2 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
bulvių krakmolo
2 šaukštai
miltų
pagal skonį
druskos
pagal skonį
prieskonių
pagal poreikį
aliejaus
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti, kad susijungtų tryniai ir baltymai. Berti miltus, krakmolą, mėgstamus prieskonius ir druskos. Kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų.
2.
Salotas išskirstyti lapais, kruopščiai nuplauti ir nusausinti, kad vandens pertekliaus nepatektų į tešlą. Salotas supjaustyti plonomis juostelėmis ir įmaišyti į tešlą.
3.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti truputį aliejaus. Į keptuvę dėti po didelį šaukštą tešlos, šaukštu palyginti paviršių. Kai blynelis apskrus iš vienos pusės, apversti ir kepti dar kelias minutes, kol apkeps ir kita pusė. Skanaus!
Puikūs. Greitai paruošiami. Nesitikėjau, kad taip skanu. Svarbu panaudoti mėgstamus prieskonius. O svarbiausia dar vienas būdas sunaudoti salotas. Ačiū
ATSAKYTI