Žalieji salotų blyneliai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Žalieji salotų blyneliai
Žalieji salotų blyneliai
Žalieji salotų blyneliai
Autorius apie receptą: Puikus būdas sunaudoti vasarines salotas. Žinoma, galite juos kepti ir iš špinatų ar kitų mėgiamų žalumynų. Puikus būdas sunaudoti vasarines salotas. Žinoma, galite juos kepti ir iš špinatų ar kitų mėgiamų žalumynų. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 gūželės salotų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai bulvių krakmolo
2 šaukštai miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti, kad susijungtų tryniai ir baltymai. Berti miltus, krakmolą, mėgstamus prieskonius ir druskos. Kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų.
2.
Salotas išskirstyti lapais, kruopščiai nuplauti ir nusausinti, kad vandens pertekliaus nepatektų į tešlą. Salotas supjaustyti plonomis juostelėmis ir įmaišyti į tešlą.
3.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti truputį aliejaus. Į keptuvę dėti po didelį šaukštą tešlos, šaukštu palyginti paviršių. Kai blynelis apskrus iš vienos pusės, apversti ir kepti dar kelias minutes, kol apkeps ir kita pusė. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital