Tobuli vištienos „wrapai” keptuvėje

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištienos wrapai suktinukai
Vištienos wrapai suktinukai
Vištienos wrapai suktinukai
Vištienos wrapai suktinukai
Autorius apie receptą: Be galo skanūs, greitai ir lengvai paruošiami! O paruoštas tortilijas galima apkepti ne tik keptuvėje, bet ir grilyje arba karšto oro gruzdintuvėje. Beje, vištienai paskaninti Be galo skanūs, greitai ir lengvai paruošiami! O paruoštas tortilijas galima apkepti ne tik keptuvėje, bet ir grilyje arba karšto oro gruzdintuvėje. Beje, vištienai paskaninti naudojau kario ir mango prieskonių mišinį, tačiau vietoje jo galite naudoti maltą kuminą, ciberžolę, česnako miltelius ar kitus mėgstamus prieskonius. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai vištienos krūtinėlės
6 vienetai tortilijų (didelių)
1 vienetas raudonosios paprikos
100 gramų kreminio sūrio (ar tepamo lydyto ar varškės sūrelio)
100 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (didesnio arba 1 mažesnio)
1 vienetas jalapenų
5 šaukštai saldžiarūgščio padažo
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojau mango ir kario arba kitų mėgstamų)
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošti ingredientus: vištieną supjaustyti nedideliais kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti, papriką ir jalapeną supjaustyti kubeliais, sūrį sutarkuoti per stambią tarką.
2.
Į dubenį dėti vištieną, berti saldžiosios, rūkytos paprikų miltelius, druską, prieskonių mišinį, išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Tuomet sudėti vištieną ir kepti iki gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Iškepusią vištieną dėti į dubenį. Tuomet berti papriką, jalapeną, svogūnus, dėti kreminį sūrį, saldžarūgštį padažą, berti sūrį ir viską gerai išmaišyti.
5.
Paruoštą masę dėti ant tortilijos ir susukti.
6.
Įkaitinti sausą keptuvę, nustatyti kaitrą kiek mažesnę nei vidutinė.
7.
Į keptuvę dėti paruoštus suktinukus ir kiek paspaudžiant ranka ar mentele pakepti iki gražiai apskrus iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital