Vynuogių desertas

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Vynuogių desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g vynuogių
100 g balto šokolado
100 g juodo šokolado
kokoso drožlių arba skaldytų riešutų
medinių iešmelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vynuoges suverti ant iešmelių.
Platesniame inde užkaitinti vandenį, į jį dėti dubenėlį su šokoladu ir kaitinti garų vonelėje, kol šokoladas ištirps.
Karštu šokoladu aplieti vynuoges, pabarstyti kokoso drožlėmis arba riešutais, pastatyti į šaldytuvą.
Po valandos, šokoladui sukietėjus, galima dėti į lėkštę.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Desertai Šalti desertai
Komentarai (1)
giedrė
2015-08-07 10:55
Nuotrauka ne nuo to recepto tikriausei.ir kokį šokoladą tirpinti juodą ar baltą ar kartu.ir kodėl nuotraukoi kokoso drožlių nesimato? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital