Vištų kepenėlių troškinys su granatų melasa ir kadagių uogomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištų kepenėlių troškinys su granatų melasa ir kadagių uogomis
Vištų kepenėlių troškinys su granatų melasa ir kadagių uogomis
Vištų kepenėlių troškinys su granatų melasa ir kadagių uogomis
Autorius apie receptą: Kepenėles reikia paruošti su idėja - tuomet bus labai puikūs pietūs. Manau, man pavyko, tad dalinuosi. Kepenėles reikia paruošti su idėja - tuomet bus labai puikūs pietūs. Manau, man pavyko, tad dalinuosi. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištų kepenėlių
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
1 vienetas salierų stiebų
2 šaukštai granatų melasa
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas pomidorų padažo
8 vienetai džiovintų kadagio uogų
pagal poreikį druskos
3 žiupsniai maltų lauro lapų
2 žiupsniai penkių pipirų mišinio (grūstų)
2 žiupsniai džiovintų bazilikų
1 žiupsnis maltos kalendros
0.5 šaukštelio persilado prieskonių
Kepimui:
50 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuplautas kepenėles pavirti apie 20 min su druska, lauro lapeliais ir pipirais.
2.
Supjaustyti gabalėliais svogūnus, salierą ir papriką ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Suversti kepenėles, kiek pakepinti kartu.
3.
Sumaišyti visus prieskonius, grietinę, pomidorų padažą, melasą ir sudėti į keptuvę. Viską išmaišyti, patroškinti apie 5 min.
4.
Labai skanu valgyti su bulvėmis ir paraugintais kopūstais.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital