Vištienos troškinys morkų patale

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos troškinys morkų patale
Vištienos troškinys morkų patale
Vištienos troškinys morkų patale
Autorius apie receptą: Ir pietūs gali būti tokie paprasti ir pažįstami nuo pirmo iki paskutinio kąsnelio. Bet man jie tobuli, nes nukelia mane į vaikystę. Ir mano mergaitės valgė ir dar pakartoti Ir pietūs gali būti tokie paprasti ir pažįstami nuo pirmo iki paskutinio kąsnelio. Bet man jie tobuli, nes nukelia mane į vaikystę. Ir mano mergaitės valgė ir dar pakartoti prašė. Paprastas, naminis maistas, bet užburiantis savo šiluma. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos krūtinėlės
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
1 pundelis krapų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname druska, pipirais, vištienos prieskoniais.
2.
Morkas nuskutame, svogūną ir česnaką nulupame. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome.
3.
Troškintuve įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūną su česnaku. Daržovėms suminkštėjus, sudedame vištienos gabalėlius. Pakepiname, kol vištiena šiek tiek paskrus.
4.
Morkas sutarkuojame, suberiame į troškintuvą.
5.
Pilame grietinėlę, dedame gabalėlį sviesto ir patroškiname dar apie 15 – 20 min. Pabarstome smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital