Vištienos slėgtainis su daržovėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos slėgtainis su morkomis orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
600 gramų vištienos šlaunelių mėsos (arba filė)
1 vienetas morkų (tarkuotos)
1 pundelis žalumynų (krapų, petražolių ir pan. )
1 šaukštas želatinos (naudojau smulkią)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskoninių žolelių (itališkų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos šlaunelių mėsą supjaustyti stambiais gabalėliais, įspausti česnako skilteles, įdėti sausą želatiną, itališkas žoleles, tarkuotą morką ir smulkintus žalumynus.
2.
Pagal savo skonį pagardinti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 20 minučių.
3.
Sudėti mėsą į kepimo rankovę, abu rankovės galus užrišti. Paimti nedidelę kepimo formą, pvz., duonos kepaliuką, į ją įdėti kepimo rankovę su mėsą ir stipriai suspausti.
4.
Dėti į 190 C laipsnių orkaitę ir kepti 50 minučių. Iškeptą slėgtainį atvėsinti, dėti į šaldytuvą ir laikyti per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital