Vištienos širdelių iešmeliai su sojos padažu ir medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos širdelių iešmeliai su sojos padažu ir medumi
Autorius apie receptą: Jei mėgstat vištienos širdeles galbūt jums tiks šis receptas. Jis geras tuo, kad tinka ruošti orkaitėje ir ant grilio. Jei mėgstat vištienos širdeles galbūt jums tiks šis receptas. Jis geras tuo, kad tinka ruošti orkaitėje ir ant grilio. Daiva, Skanuko receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų vištų širdelių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas medaus
2 skiltelės česnako
5 mililitrai acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Medinius iešmelius 30 min. pamirkome vandenyje.
2.
Širdelės nuplauname, pamirkome vandenyje. Apipjaustome nuo lašinukų, gyslelių.
3.
Sutarkuojame svogūną ir česnaką, dedame medų, pilame sojos padažą, actą. Išmaišome. Skaniname druska, pipirais, prieskoniais.
4.
Į marinatą sudedame širdeles. Marinuojam 1 val., vis permaišydami.
5.
Veriam ant medinių iešmelių. Sudedadame ant grotelių ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Skanaus!
Patarimai:
Puikiai tinka kepti ir ant grilio, o taip pat ir keptuvėje su aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital