Vištienos salotos su morkomis ir razinomis

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos salotos su morkomis ir razinomis
@Shutterstck
Autorius apie receptą: Labai skanios ir sočios salotos, kurias tinka valgyti ne tik vienas, bet ir dėti ant mėgstamos duonos riekelių, tortilijų. Labai skanios ir sočios salotos, kurias tinka valgyti ne tik vienas, bet ir dėti ant mėgstamos duonos riekelių, tortilijų. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės (apie 400 g)
2 vienetai morkų (galima naudoti ir virtas, ir nevirtas)
120 gramų konservuotų kukurūzų (apytikriai)
3 šaukštai majonezo
1 sauja razinų (tinka ir datulės)
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia išvirti vištieną pasūdytame vandenyje. Nuo vandens užvirimo virti apie 15-20 minučių iki kol išvirs. Išimti mėsą ir suplėšyti šakute arba smulkiai supjaustyti.
2.
Morkas sutarkuoti per burokinę tarką, petražoles susmulkinti. Konservuotus kukurūzus nuvarvinti.
3.
Į dubenį dėti vištieną, morkas, petražoles, razinas, majonezą, kukurūzus, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
Jei razinos kietos, jas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite bent 10 minučių, kad pabrinktų ir suminkštėtų, tuomet nusausinkite ir dėkite į dubenį su visais ingredientais.
Jei naudosite datules, jas susmulkinkite ir tuomet dėkite į dubenį su kitais ingredientais.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital