Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Vištienai: | ||
400 gramų | vištienos filė | |
130 gramų | riešutų (migdolų, graikinių, lazdynų) | |
100 gramų | sėklų (linų sėmenų, sezamų, moliūgų) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šaukštas | lydyto sūrelio | |
1 šaukštelis | prieskonių vištienai (naudojome „Vegeta Natur“ auksinei vištienai) | |
Garnyrui: | ||
500 gramų | bulvių (nedidelių) | |
2 šaukštai | prieskoninių žolelių (šviežių) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | prieskonių bulvėms (naudojome „Vegeta Natur“ prieskonių mišinį) | |
Padažui: | ||
125 gramai | majonezo | |
1 vienetas | citrinų | |
1 šaukštas | baltojo vyno acto | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
1 šaukštelis | krienų | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
1/4 šaukštelio | kajeno pipiro |