Vištienos ir bulvių troškinys orkaitėje su grybų padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių
400 gramų vištienos
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų sūrio (tarkuoto)
50 gramų šaltai rūkytos šoninės
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek daumantų baravykų majonezinio padažo
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio džiovintų bazilikų
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite labai plonomis riekelėmis.
2.
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, svogūnus smulkiai sukapokite. Svieste apkepinkite svogūną, smulkintą vištieną.
3.
Formoje išdėliokite pusę bulvių, pagardinkite prieskoniais, ant viršaus dėkite vištieną ir šoninę, dėkite likusias bulves. Užpilkite grietinėle, berkite sūrio. Ant viršaus dėkite Daumantų Baravykų majonezinio padažo.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje apie 40 minučių. Patiekiant galima papuošti žalumynais.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS: Daumantai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital