Vištienos blauzdelės šoninės marškinėliuose

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos blauzdelės šoninės marškinėliuose
Autorius apie receptą: Vištienos blauzdelės gerai atrodo patiektos ant stalo, yra labai skanios, o rūkytos šoninės juostelės suteikia pikantiškumo arba kaip mėgstu sakyti "charakterio". Vištienos blauzdelės gerai atrodo patiektos ant stalo, yra labai skanios, o rūkytos šoninės juostelės suteikia pikantiškumo arba kaip mėgstu sakyti "charakterio". Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištų blauzdelių
150 gramų šaltai rūkytos šoninės (plonų riekelių)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį česnako
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos blauzdeles įtrinti prieskoniais ir palikti marininuotis šaldytuve nakčiai.
2.
Vištienos blauzdeles apsukti šoninės juostelėmis ir sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Dėti į neįkaitintą orkaitę, antrą lentyną nuo apačios, ir kepti 200 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Vėliau pakelti aukščiau ir dar kepti 20 - 25 minutes.
4.
Blauzdelės labai skanios, o mėsytė atšokinėjo nuo kaulo. Vištienos blauzdeles kepiau kartu su bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital