Vištienos kumpelius bent porą valandų pamarinuoti su prieskoniais. Sutarkuoti morkas (jei mėgstate troškintas morkas, jų nepagailėkite) ir dėti į kepimo indą. Kepimui rinkitės arba didelę skardą arba mažus kepimo indelius ir tuomet dėkite porcijomis. Morkas šiek tiek paprieskoniuoti tais pačiais prieskoniais, ant jų dėti kumpelius, įpilti truputį vandens, uždengti folija ir kepti apie 40 min. Tuomet atidengti ir keletą minučių paskrudinti. Atidengus galima įpilti grietinėlės arba įdėti truputį grietinės.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!