Vištiena su pievagrybiais ir grietinėle keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vištiena su pievagrybiais ir grietinėle keptuvėje
Autorius apie receptą: Amerikos patiekalai mane taip sužavėjo, kad negaliu liautis gaminusi. Amerika garsėja ne tik greitu maistu, bet ir skaniais, paprastais patiekalais. Ką galiu pasakyti...kiekviena Amerikos patiekalai mane taip sužavėjo, kad negaliu liautis gaminusi. Amerika garsėja ne tik greitu maistu, bet ir skaniais, paprastais patiekalais. Ką galiu pasakyti...kiekviena diena lyg šventė. Linkiu pabandyti visiems, pavargusiems nuo karbonadų ir kotletukų, išbandyti kažką naujo savo virtuvėje. Ši vištiena man paliko labai gerus įspūdžius ir žinau, kad gaminsiu dažniau. Vištiena, kreminiame grybų padaže, tikrai verta vietos jūsų virtuvėje. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai vištienos filė (be odos)
300 gramų pievagrybių
150 mililitrų vištienos sultinio
125 mililitrai grietinėlės
50 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
3 skiltelės česnako
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos file supjaustykite į 4 gabaliukus, turi būti 16 gabaliukų.
2.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite vištienos gabaliukus, kepkite kiekvieną pusę po kelias minutes iki kol vištiena gražiai apskrus ir iškeps. Tuomet išimkite vištieną ir atidėkite.
3.
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir suberkite į keptuvę, pakepkite kelias minutes iki kol apskrus ir išimkite iš keptuvės.
4.
Susmulkinkite česnakus. Sūrį sutarkuokite.
5.
Į keptuvę įdėkite sviesto, suberkite česnakus ir pakepkite. Tuomet įberkite miltų ir gerai išmaišykite. Kai miltų masė sutirštės, pilkite sultinį, grietinėlę, berkite sutarkuotą sūrį, druską, pipirus ir maišykite iki kol masė sutirštės. Į keptuvę sudėkite vištienos gabaliukus, grybus ir patroškinkite dar kelias minutes.
6.
Amerikiečiai garnyrui tiekia makaronus, bet galima rinktis ir kitą norimą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital