Nuplautas ir nusausintas viščiukų blauzdeles pabarsčiau rupia jūros druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Kriaušes užpyliau verdančiu vandeniu. Kol pankolį ir svogūną pjausčiau griežinėliais, kriaušės pamirko. Išmirkusias kriaušes irgi supjausčiau griežinėliais.
Įkaitintoje keptuvėje apkepiau blauzdeles. Išėmiau.
Pakepinau svogūnus, kriaušes ir pankolį.
Į karščiui atsparų indą sluoksniais dėjau mėsą, pakepintas daržoves, imbiero griežinėlius, žiedeliais pjaustytas sūdytas citrinas, viską pabarstydama anksčiau išvardintais prieskoniais. Viską užpyliau sultiniu, pakepintais kedrų riešutais.
Indą uždengiau folija ir 180 laipsnių karštyje troškinau 2 valandas.
Mėsa turi būti minkšta, lengvai nusiimti nuo kaulų.
SKANAUS!