Vištiena kremiškame pievagrybių padaže

AUTORIUS:
Pasiklydusi šakutė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištiena kremiškame pievagrybių padaže
Autorius apie receptą: Labai sotus, aromatingas, pikantiškas ir skanus patiekalas. Labai sotus, aromatingas, pikantiškas ir skanus patiekalas. Pasiklydusi šakutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos šlaunelių mėsos (su odele)
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų kietojo sūrio
100 gramų špinatų
3 skiltelės česnako
3 šaukšteliai itališkų žolelių
3 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną sudėti į dubenį, apšlakstyti aliejumi, berti druską, pipirus, itališkas žoleles, išmaišyti ir gerai įtrinti prieskonius.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti vištieną, apkepti iš abiejų pusių, kad odelė gražiai apskrustų. Tuomet sumažinti kaitrą ir kepti, kol mėsa iškeps. Iškepusią vištieną išimti iš keptuvės ir atidėti.
3.
Česnaką smulkiai supjaustyti, pievagrybius supjaustyti griežinėliais.
4.
Toje pačioje keptuvėje apkepti česnaką, sudėti pievagrybius, berti paprikos miltelius, žiupsnį druskos ir pipirų, kepti, kol truputį suminkštės ir supilti grietinėlę.
5.
Kaitinti iki kol užvirs. Tuomet sumažinti kaitrą, suberti sūrį, sudėti špinatus, pamaišyti ir sudėti iškeptą vištieną. Viską troškinti dar 5 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital