Virtų bulvių kepsneliai su varške

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Virtų bulvių kepsneliai su varške
Virtų bulvių kepsneliai su varške
Virtų bulvių kepsneliai su varške
Autorius apie receptą: Mano mėgstami kepsneliai su varške. Mano mėgstami kepsneliai su varške. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų manų kruopų (apytikriai)
50 gramų krakmolo (apytikriai)
pagal skonį druskos
Įdarui:
150 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
pagal skonį druskos
Papildomai:
pagal poreikį džiūvėsėlių (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sutrinti arba sumalti bulves.
2.
Į dubenį su bulvėmis įmušti kiaušinį, įberti krakmolo, manų kruopų, druskos. Išminkyti masę ir palikti pastovėti 20 - 25 minutes.
3.
Įdarui į dubenį dėti varškę, įspausti česnaką, įmušti kiaušinį, suberti sūrį, druską, baziliką ir išmaišyti.
4.
Imti bulvių masės, padaryti paplotėlį, dėti įdaro, tuomet sulenkti kraštelius ir suformuoti blyną.
5.
Blynus apvolioti džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Dėti blynus ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol gražiai paruduoja. Labai skanu tiekti su grietine.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital