Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vėžiai, pagal skonį
Druska, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinkite vandenį puode, pasūdykite. Kai vanduo užvirs, sudėkite vėžius ir virkite 7-10 min. Vėžiai verdami tik gyvi. Vėžio mėsa yra balta. Valgoma žnyplių mėsa ir uodega. Jeigu išvirtų vėžių uodegos užlenktos, jie buvo gyvi ir tinkamai išvirti.
Melas, vėžiai verdami iš pradžių su peiliu jiems prapjaunant galva, tai žmogiškiau. O žmonės kurie juos verda gyvus manydami kad jie nejaučia skausmo, yra žiaurus ir neišmano nieko apie vėžius. Jie tikrai jaučia skausmą, kitaip nei mes bet jaučia.
ATSAKYTI