Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | veršienos (kepenų) | |
330 gramų | baravykų (kepurėlių) | |
260 gramų | sviesto (šalto, pjaustyto kubeliais) | |
2/3 stiklinės | šalotinių svogūnų (smulkintų) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 saujelė | baziliko lapelių (smulkintų) | |
1 saujelė | raudonėlio (smulkintų lapelių) | |
1 saujelė | mėtų (smulkintų lapelių) | |
2/3 šaukšto | čiobrelių šakelių | |
2 šaukšteliai | acto (šerio) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų (šviežiai) | |
Kepimui: | ||
2 šaukštai | sviesto | |
2 šaukštai | aliejaus | |
Papuošimui: | ||
10 vienetų | lauro lapų | |
šiek tiek | sviesto (tirpinto) |