Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg veršienos kumpio
4 stiklinės vidutinio stiprumo marinato
1 l marinuotų daržovių asorti
3 šaukštai želatinos
druskos
pipirų
lauro lapų (Lauro lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną su prieskoniais užpilame marinatu ir laikome 3 val.
Po to veršieną suvyniojame į kepimui skirtą popierių, perrišame virvele ir 1,5 val. kepame orkaitėje.
Iškepusią ir atvėsusią veršieną supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę ir papuošiame marinuotomis daržovėmis.
Iš 1,5 stiklinės marinato nuo daržovių ir ištirpintos želatinos paruošiame drebučius.
Jais užpilame veršieną ir marinuotas daržoves.