Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 virti kiaušiniai
20 g parmezano sūrio
50 g džiūvėsėlių
50 g majonezo
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuotą parmezano sūrį sumaišome su majonezu.
Nuluptus kiaušinius voliojame majoneze su parmezanu, po to džiūvesėliuose. Paliekame 10 - 15 minučių.
Tada kepame skrudintuvėje ar puode su daug aliejaus iki auksinės spalvos.
Rekomenduoju valgyti su majonezo-krienų padažu.
Teko tokius kiaušinius ragauti Egipte. Man asmeniškai nepaliko įspūdžio... Bet kiekvienam savo, dėl skonio nesiginčyjama.. Bet kokiu atveju, ačiū už receptą :)
ATSAKYTI