Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
640 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
250 mililitrų | pieno | |
8 vienetai | kiaušinių trynių | |
100 gramų | sviesto | |
100 gramų | cukraus | |
1 vienetas | apelsinų (sulčių) | |
50 gramų | apelsinų cukatų | |
2 šaukštai | apelsino žievelės (kupinų) | |
35 gramai | šlapių mielių | |
1 šaukštelis | rožių vandens | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Aptepimui: | ||
2 šaukštai | sviesto (labai minkšto) | |
2 šaukštai | cukranendrių cukraus (apytikriai) | |
Glajui: | ||
140 gramų | cukraus pudros | |
0.5 vieneto | citrinų (išspaustų sulčių) | |
1 šaukštas | liofilizuotų aviečių (arba pagal poreikį) | |
pagal poreikį | vandens | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | gėlių žiedai (valgomų ar kitų priedų) |