Veganiškas saldžių bulvių karis

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Saldžių bulvių karis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai ilgai nesinori sukiotis virtuvėje, puikiai tinka šis saldžių bulvių karis - puikiai sušildo, sotus ir labai skanus. Jei mėgstate, papildomai labai tinka įberti aitriųjų Kai ilgai nesinori sukiotis virtuvėje, puikiai tinka šis saldžių bulvių karis - puikiai sušildo, sotus ir labai skanus. Jei mėgstate, papildomai labai tinka įberti aitriųjų paprikų prieskonių ar įpjaustyti šviežios aitriosios paprikos. (...daugiau) Jolita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai saldžiųjų bulvių
200 mililitrų kokosų pieno (naudojau 18% riebumo)
150 gramų šaldytų žirnelių
100 gramų konservuotų pupelių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių (smulkintų)
1.5 šaukšto kario pastos
1 šaukštas kokosų aliejaus (arba kitokio)
pagal poreikį ryžių (virtų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir petražoles susmulkinti, česnaką smulkiai sukapoti. Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Į puodą dėti aliejaus, ištirpini, suberti svogūną, česnaką, dėti kario pastą ir išmaišyti, pakepti apie minutę. Sudėti bulves, supilti kokosų pieną, užvirti ir tuomet sumažinti kaitrą iki silpnos, troškinti 10 - 15 minučių iki kol bulvių gabaliukai suminkštės.
3.
Į puodą suberti žirnelius, pupeles, pavirti dar apie porą minučių. Įberti druskos, pipirų ir permaišyti.
4.
Į lėkštę dėti ryžių, paruošto kario ir pabarstyti petražolėmis.
Patarimai:
Pupelės. Galite naudoti ne tik konservuotas, bet ir džiovintas pupeles, tik jas prieš tai reikėtų pamirkyti išvirti, kol suminkštės.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital