Varškiniai blyneliai su spanguolėmis

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškėčiai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštučiai, labai skanūs varškėčiai - blyneliai kitaip! Galima ruošti ir su šaldytomis ar net džiovintomis spanguolėmis, avietėmis ar braškėmis. Tik jeigu rinksitės Minkštučiai, labai skanūs varškėčiai - blyneliai kitaip! Galima ruošti ir su šaldytomis ar net džiovintomis spanguolėmis, avietėmis ar braškėmis. Tik jeigu rinksitės šaldytas uogas, pirmiausia jas atitirpinkite ir nuvarvinkite. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų varškės (drėgnesnės, iš kvadratinių pakelių)
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai grietinės
1 sauja spanguolių (ar kitų uogų)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišyti varškę, grietinę ir sutrinkite šakute.
2.
Į varškės masę suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešloje neliktų sausų gumulėlių. Įmaišykite uogas ir palikite pastovėti apie 20 minučių. Tešla turi būti kaip tiršta grietinė.
3.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Keptuvę geriau naudoti nelimpančią.
4.
Patiekdami pabarstykite cukraus pudra, tiekite su grietine ar jogurtu.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital