Varškinės kanelės

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškinės kanelės
Autorius apie receptą: Ilgai spintelėje liūdėjo kanelių kepimo forma, nes šio deserto sudėtinga gamyba. O kadangi užsimaišiau puraus varškės apkepo masę, netikėtai gimė idėja pripildyti Ilgai spintelėje liūdėjo kanelių kepimo forma, nes šio deserto sudėtinga gamyba. O kadangi užsimaišiau puraus varškės apkepo masę, netikėtai gimė idėja pripildyti kanelių formą ir iškepti mini varškėtukų. (...daugiau) Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
5 vienetai kiaušinių
200 gramų rikotos sūrio
100 mililitrų pieno
70 gramų sviesto
6 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manų kruopas užpilti pienu, kad išbrinktų.
2.
Atskirti trynius ir baltymus.
3.
Trynius išplakti su cukrumi, dėti varškę, rikotą, manus, berti kepimo miltelius. Viską išmaišome.
4.
Ištirpinti sviestą ir supilti į varškės masę. Išmaišyti.
5.
Atskirai išplakame baltymus su druska ir dalimis atsargiai įmaišome į tešlą.
6.
Tešla pripildome formeles, palikdami apie 1 cm nuo viršaus. Nesitikėjau, kad taip stipriai iškils tešla, tad per daug pridėjau. Kepant kai kurie išlipo per kraštus ir išėjo nuvirtę į šonus.
7.
Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Maži varškėtukai iškepa greičiau, tad stebėkite orkaitę.
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
:)
2022-02-16 14:18
Kanelės ir Užgavėnės? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital