Autorius apie receptą:
Visai nepastebimai tapau priklausoma nuo varškės. Jau kuris laikas nebeįsivaizduoju savo pusryčių be jos. Tai man tikras energijos ir jėgų užtaisas.
Visai nepastebimai tapau priklausoma nuo varškės. Jau kuris laikas nebeįsivaizduoju savo pusryčių be jos. Tai man tikras energijos ir jėgų užtaisas.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų
varškės
4 šaukštai
graikiško jogurto
5 vienetai
ridikėlių
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Varškę ištriname per sietelį. Įmaišome graikišką jogurtą.
2.
Ridikėlius smulkiai supjaustome. Beriame į varškės masę. Pagardiname druska.
3.
Užtepėlę valgome vieną ar tiesiog tepame ant duonos rieklės ar skrebučio.