1.
Želė paruošti iš karto. Į du dubenėlius įpilti po 250 ml karšto vandens, į vieną dubenį įberti persikų skonio želė, į kitą suberti vyšnių skonio. Išmaišyti. Atidėti atvėsti ir laikyti šaltoje vietoje iki kol sustings.
2.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilinį cukrų ir plakti elektriniu plaktuvu apie 5 minutes iki kol masė patrigubės ir taps balta. Vis plakant, plona srovėle supilti aliejų ir dar minutę paplakti, suberti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti nuo dugno link viršaus. Lengvai, bet gerai.
3.
Paruoštą tešlą padalinti į 3 lygias dalis.
4.
Kepimo formą (naudojau 26 cm skersmens) iškloti kepimo popieriumi, dėti 1 tešlos dalį ir kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 18 minučių iki kol gražiai paruduoja. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus. Tuomet biskvitą išimti, atidėti atvėsti ir tokiu pat būdu iškepti likusius du biskvitus.
5.
Kremui sustingusią želė sutarkuoti burokine tarka.
6.
Į dubenį pilti grietinėlę, berti cukrų, dėti citrinos rūgštelę ir išplakti iki standumo, įdėti varškę, permaišyti. Sudėti tarkuotą želė ir lengvai išmaišyti.
7.
Sulaistymui į dubenį supilti vandenį, suberti cukrų, išspausti citrinos sultis ir išmaišyti iki kol cukrus ištirps.
8.
Į torto formą dėti biskvitą, gerai sulaistyti, dėti pusę paruošto kremo. Dėti antrą biskvitą, vėl sulaistyti ir sudėti likusį kremą. Uždėti trečią biskvitą ir sulaistyti. Dėti paruoštą tortą į šaldytuvą.
9.
Aptepimui į dubenį dėti sviestą ir plakti iki kol taps baltas, tuomet dalimis, vis maišant, supilti kondensuotą pieną ir dar plakti iki vientisos, glotnios masės.
10.
Tortą aptepti paruoštu sviesto kremu. Papuošti uogomis ar pagal fantaziją.