Varškės spurgos Žiedeliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Įprasta kepti apvalias spurgas, bet man skaniausiai valgosi žiedelio formos spurgos. Įprasta kepti apvalias spurgas, bet man skaniausiai valgosi žiedelio formos spurgos. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
180 gramų varškės 9%
70 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas grietinės, 30% riebumo
1 šaukštas brendžio
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis krakmolo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (rankoms, formuojant spurgas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, grietinę, įmušti kiaušinį, supilti brendį, suberti miltus, cukrų, krakmolą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir sumaišyti minkštą, dar šiek tiek prie rankų limpančią tešlą. Tikslus miltų kiekis priklauso nuo kiaušinio dydžio, grietinės tirštumo.
2.
Lengviausia tešlą sumaišyti elektriniu plakikliu tešlai skirtomis šluotelėmis, tešla sumaišoma vos per keletą minučių.
3.
Aliejų įkaitinti.
4.
Miltuotomis rankomis gnybti tešlos ir formuoti norimo dydžio spurgas ir virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Žinoma, skaniausios dar šiek tiek šiltos
Patarimai:
Tešlos paruošimas iš vakaro. Spurgų tešlą galima palikti per naktį šaldytuve, tuomet jos, sakyčiau, netgi skanesnės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital