Varškės rutuliukai su staigmena viduje

AUTORIUS:
Rimta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės rutuliukai su staigmena viduje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g alyvuogių (geriausia įdarytų citrinomis)
100 g varškės
Druskos
50 g aguonų
50 g saulėgrąžų
50 g migdolų
50 g sezamo sėklų
50 g spanguolių, džiovintų
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos.
2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus.
3. Rankas sudrėkinkite vandeniu. Šaukšteliu į saują dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių spustelėkite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose prieduose. Valandą ar kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų.
Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.

AUTORIUS: Rimta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital