1.
Tešlai į dubenį sudėti kiaušinio trynius, suberti cukrų, vanilę ir druską. Viską gerai išplakti.
2.
Į dubenį su kiaušinių trynių mase įtarkuoti šaltą sviestą, įsijoti miltus, įpilti trynius ir rankomis suminkyti tešlą, suformuoti kamuoliuką, suvynioti į maišelį ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
3.
Įdarui į dubenėlį sudėti varškę, 1 kiaušinio baltymą, suberti cukrų, vanilę ir viską išplakti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
4.
Likusius 2 baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai sumaišyti su varškės mase.
5.
Tuomet, kai tešla atšals, padalinti ją į dvi dalis, vieną reikėtų daryti didesnę pagrindui, o antrą dalį daryti šiek tiek mažesnę, ji bus naudojama viršutiniam sluoksniui. Dėti į šaldymo kamerą iki kol atšals.
6.
Kepimo formą (naudojau 20 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi, dėti didesnę tešlos dalį ir spaudžiant pirštais suformuoti dugną, padaryti nedidelius kraštelius. Tuomet į formą supilti varškės masę, ant jos išdėlioti vyšnias be kauliukų, o ant viršaus užtarkuoti likusią tešlos dalį.
7.
Kepti įkaitintoje iki 160 C - 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50-60 minučių.
8.
Iškepusį pyragą išimti iš orkaitės, palikti kepimo formoje iki kol visiškai atvės.