Varškės pyragas su moliūgais

AUTORIUS:
Skanumynas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės pyragas su moliūgais
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Skanumynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
540 gramų varškės
400 gramų moliūgų tyrės
2 vienetai kiaušinių
6 šaukštai sirupo (mėgiamo ar kito saldiklio, agavų, jei norisi, cukraus)
6 šaukštai krakmolo
Pagrindui:
20 vienetų datulių (mažų arba medjool 10 - 12 vienetų)
150 gramų riešutų (mėgstamų, 1 stiklinės)
60 gramų sausainių (naudojau be cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti datules, sausainius, riešutus ir sutrinti iki vientisos masės. Masė turi būti lengvai minkoma rankomis. Kepimo formą patepti aliejumi ar ištiesti kepimo popieriumi, sukrėsti paruoštą masę ir tolygiai paskirstyti.
2.
Į du atskirus dubenėlius dėti po 270 gramų varškės. Į kiekvieną dubenį įmušti po vieną kiaušinį, padalinti po 3 šaukštus sirupo ir krakmolo, išmaišyti. Į vieną dubenį sudėti moliūgų tyrę ir išmaišyti.
3.
Ant paruošto pagrindo dėti pusę masės su moliūgų tyre, tuomet paprastą baltą varškės masę ir ant jos sukrėsti likusią masę su moliūgu.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių. Tuomet uždengti su folija ir dar kepti 25 - 30 minučių.
5.
Pyragui leisti visiškai atvėsti, tuomet dėti į šaldytuvą valandai ir tik tuomet pjaustyti, gardžiuotis.
AUTORIUS: Skanumynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital