Autorius apie receptą:
Pamėgau vėsiais vakarais šeimą palepinti šiltu varškės apkepu. Ir vis kaskart kepu kitokį. Šiandien varškės apkepas su rikota ir obuoliais. Tikrai labai skanus ir vertas
Pamėgau vėsiais vakarais šeimą palepinti šiltu varškės apkepu. Ir vis kaskart kepu kitokį. Šiandien varškės apkepas su rikota ir obuoliais. Tikrai labai skanus ir vertas dažnai puikuotis ant vakarienės stalo.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai
obuolių
250 gramų
varškės
250 gramų
rikotos sūrio
2 vienetai
kiaušinių
3 šaukštai
ryžių miltų
2 šaukštai
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę, rikotą, cukrų ir kiaušinius sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome į varškės masę. Ten pat suberiame ryžių miltus. Masę gerai išmaišome ir supilame į kepimo indą išteptą sviestu.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.