Ištirpinkite sviestą su cukrumi.
Kai pravės, bet nepradės stingti, įmaišykite kiaušinio trynį, medų, vanilę ir varškę.
Po to suberkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite.
Labai smulkiai sutarkuokite apelsino žievelę arba sutrinkite ir įminkykite į tešlą.
Iš tešlos su formuokite nedidelius kukulius ir juos paplokite. Sudėkite sausainius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Kepkite apie 15 minučių.
Glazūros gaminimas:
išspauskite iš apelsino sultis ir išplakite su kiaušinio baltymu ir cukraus pudra.
Iškepusius ir jau ataušusius sausainius dekoruokite pasigaminta cukraus glazūra.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)