Sluoksniuotas varškės desertas su obuoliais

AUTORIUS:
Skanumynas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotas varškės desertas su obuoliais
Autorius apie receptą: Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas. Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas. Skanumynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų varškės
50 gramų augalinio migdolinio gėrimo (arba kito mėgiamo)
1 vienetas obuolių (vidutinio)
2 šaukštai riešutų kremo (naudojau migdolų)
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolį nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, dėti obuolius ir kepti, kol suminkštės ir vos apskrus.
3.
Į dubenį dėti varškę, pilti pieną, dėti riešutų kremą, berti cinamoną, pilti sirupą ir viską sutrinti iki vientisos masės.
4.
Norimą stiklinę papuošti sirupu, dėti varškės masės, obuolių, vėl dėti varškę, ir vėl obuolius.
5.
Viršų galima papuošti riešutų kremu ir klevų sirupu.
AUTORIUS: Skanumynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital