Varškėčiai su džiovintais pomidorais ir sūriu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškėčiai su džiovintais pomidorais ir sūriu
Varškėčiai su džiovintais pomidorais ir sūriu
Varškėčiai su džiovintais pomidorais ir sūriu
Varškėčiai su džiovintais pomidorais ir sūriu
Autorius apie receptą: Varškėčiai! Patiekalas, kuris nenusibos niekada, nes jų variantų galima susigalvoti milijonus...Vakarienei dažniausiai šeimai patiekiu nesaldžių varškėčių Varškėčiai! Patiekalas, kuris nenusibos niekada, nes jų variantų galima susigalvoti milijonus...Vakarienei dažniausiai šeimai patiekiu nesaldžių varškėčių variantus, o kokius būtent, nulemia šaldytuvo turinys. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų varškės 9%
100 gramų tepamo varškės sūrelio
50 gramų ryžių miltų
6 vienetai džiovinti pomidorai aliejuje
1 sauja kietojo sūrio (tarkuoto)
1 vienetas kiaušinių trynių
1 sauja žalumynų (smulkintų)
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Džiovintus pomidorus smulkiai supjaustykite.
2.
Dėkite į varškę kiaušinio trynį, tarkuotą kietąjį sūrį, tepamą varškės sūrį, smulkintus žalumynus bei džiovintus pomidorus, berkite visus prieskonius. Viską išmaišykite. Po truputį berkite ryžių miltus (galite naudoti ir kvietinius, kokius turite), išmaišykite. Miltų kiekį reguliuokite pagal poreikį, tešla turi gerai laikyti savo formą.
3.
Stikline arba rankomis, formuokite varškėčius ant gausiai miltuoto paviršiaus.
4.
Suformuotus apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Vieną pusę kepkite be dangčio, o apvertus kita puse uždenkite keptuvės dangtį ir kepkite po dangčiu. Kepkite iki gražios rudos spalvos.
5.
Patiekite su grietine ar natūraliu jogurtu.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital