Purūs varškėčiai su uogomis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Purūs varškėčiai su uogomis
Purūs varškėčiai su uogomis
Purūs varškėčiai su uogomis
Purūs varškėčiai su uogomis
Autorius apie receptą: Kadangi už lango mus džiugina saulė, tai ir varškėčiai jau įkvėpti saulėto oro, pavasario nuotaikos ir ryškių spalvų. Kadangi už lango mus džiugina saulė, tai ir varškėčiai jau įkvėpti saulėto oro, pavasario nuotaikos ir ryškių spalvų. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių trynių
3 vienetai braškių
1 šaukštas cukraus pudros
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis vanilės
Patiekiant:
pagal poreikį kondensuoto pieno, saldinto
pagal poreikį pabarstukų
pagal poreikį uogų
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Braškes supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Varškę sutriname su cukraus pudra, vanile bei kiaušinio tryniu. Beriame miltus ir supjaustytas braškes, viską išmaišome.
3.
Gnybiame masės, formuojame varškėčius ir gerai juos apvoliojame miltuose.
4.
Kepame keptuvėje su aliejumi ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių po maždaug 2-3 min.
5.
Patiekiant, apliejame kondensuotu pienu, pabarstome pabarstukais ir papuošiame šviežiomis braškėmis.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital