Vaisių pyragas su baltuoju šokoladu

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Vaisių pyragas su baltuoju šokoladu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g džiovintų abrikosų
125 g razinų
250 g graikinių riešutų
250 g miltų
250 g margarino VILNIUS kepiniams
250 g cukraus pudros
2 apelsinų žievelės
1 citrina žievelė
5 kiaušiniai
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
200 g balto šokolado
2 šaukštai apelsinų likerio
miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišoma smulkinti abrikosai, razinos ir kapoti riešutai kartu su 30 g miltų. Margarinas išsukamas su cukraus pudra iki purios masės (maišoma apie 8 min). Į sviesto masę suberiama apelsinų ir citrinų žievelės, išmaišoma. Mušama po vieną kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išmaišant. Suberiama miltų ir kepimo miltelių mišinys. Baltasis šokoladas ištirpinamas ir atvėsinamas, tada supilamas į tešlą. Taip pat supilama apelsinų likeris. Išmaišoma. Galiausiai supilama džiovintų vaisių ir riešutų mišinys. Kepama 160 C laipsnių orkaitėje 1 valandą 15 minučių, jei viršus kepant pradėtų svilti, uždenkite folija. Iškepusį pyragą galite apšlakstyti apelsinų likeriu ir cukraus pudra.
AUTORIUS: Vaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital