Maltus sausainius ir riešutus sumaišyti su garuose tirpintu sviestu, sumaišytu su sutirštintu pienu. Tortinę ištepti sviestu, suformuoti sausaininę formą ir kepti apie 10 min.. Atvėsinti formą, nenuimant tortinės kraštų.
Maskarponę išmaišyti su grietine ir cukriukais, įpilti citrinos. Paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną patogiau pirma supilti į persikų kompotą, o po to supilti į baltą kremą ir gerai išmaišyti. Suversti į torto formą šios masės pusę. Palaukti kol sustings.
Želę paruošti pagal instrukciją, tik mažesniame kiekyje vandens. Užpilti ant torto, suberti avietes, palaukti kol sustins.
Tuomet supilti likusią baltą masę ir padėti šaltai.
Papuošti vaisiais, uogomis ir aplieti žele.
Labai gaivus tortas gaunasi.