Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 100
700 mililitrų
pieno
6 vienetai
kiaušinių
340 gramų
miltų
260 gramų
cukraus
150 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną užvirinti su sviestu, greitai maišant suberti miltus, įmaišyti cukrų.
2.
Tešlą šiek tiek atvėsinti, įmušti kiaušinius ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Supilti tešlą į konditerinį maišelį ir ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, išspausti apvalius sausainius. Kepti 200 - 210 C laipsnių orkaitėj apie 20 - 25 minutes, kad sausainiai įgautų šiek tiek "įdegio".
4.
Tik iškepusius sausainius sudėti į politeleninį maišelį ir sandariai uždaryti, kad jie prisigertų drėgmės ir būtų minkštesni.