Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
Vaikystės skonio medaus sausainiai "Voveraitės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
260 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto
120 gramų medaus
2 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
50 gramų grietinės (naudojau 12%)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
0.5 šaukštelio vanilės
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą, medų ir cukrų pakaitinti, kol viskas ištirps ir susimaišys. Palikti pravėsti 15 minučių.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir prieskoniais.
3.
Į miltus supilti paruoštą pravėsusią masę, gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinius, sudėti grietinę. Išmaišyti elektriniu plaktuvu iki vientisos konsistencijos.
4.
Įkaitinti kepimo formą. Supilti tešlą į formeles (patogiausia - konditeriniu maišeliu). Kepti formoje ant nedidelės kaitros, pavartant. Kiekvieną pusę apie 3-4 minutes. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku - jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, turi būti švarus. Jei pagaliukas aplipęs tešla, kepkite dar 1 min. ir vėl tikrinkite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital