Vafliukai

AUTORIUS:
Vaidas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vafliukai
Autorius apie receptą: Labai skanus vaflis, kuris valgant, labai trupa. Kramtant, galima pajusti "angliukus", kurie dar labiau pasaldina nuostabų skonį. Labai skanus vaflis, kuris valgant, labai trupa. Kramtant, galima pajusti "angliukus", kurie dar labiau pasaldina nuostabų skonį. Vaidas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
5 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
0.5 stiklinės pieno
0.5 stiklinės vandens
50 gramų perlinio cukraus (apytikriai)
40 gramų grikių miltų (pilno grūdo)
30 gramų rudojo cukraus
40 gramų miltinis mišinys šokoladiniams keksiukams
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Supjaustyti sviestą ir išlydyti. Atvėsinti.
2.
Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
3.
Į baltymų indą įberti žiupsnelį druskos ir išplakti iki putų.
4.
Sumaišyti atskirame inde baltą cukrų, rudąjį cukrų ir vanilinį cukrų (perlinis cukrus bus naudojamas kepant).
5.
Cukraus mišinį suberti į išplaktus baltymus ir maišyti apie 2 minutes.
6.
Atskirame inde sumaišyti kvietinius miltus, grikių miltus, keksiukų mišinį ir kepimo miltelius.
7.
Puse miltų mišinio suberti į cukraus-baltymų plakinį ir išplakti. Vėliau suberti ir išplakti likusią miltų dalį. Supilti kiaušinių trynius ir maišyti iki vientisos konsistencijos masės. Supilti išlydytą sviestą ir maišyti iki vientisos konsistencijos masės. Supilti vandenį bei pieną ir maišyti iki vientisos konsistencijos masės.
8.
Dėti šaukštą tešlos į įkaitusią vaflinę. Kai vaflis beveik iškeptas, atidaryti vaflinę ir užbarstyti perlinio cukraus. Uždarius, dar pakepti iki norimos išvaizdos. Išėmus suvynioti.
AUTORIUS: Vaidas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital