Autorius apie receptą:
Kai užgriūva netikėti svečiai, geriausias būdas juos pavaišinti - sumeistrauti kokią nors užtepėlę. Dalinuosi dar vienu jos receptu.
Kai užgriūva netikėti svečiai, geriausias būdas juos pavaišinti - sumeistrauti kokią nors užtepėlę. Dalinuosi dar vienu jos receptu.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
grūdėtos varškės
4 vienetai
saulėje džiovintų pomidorų
5 vienetai
svogūnų laiškų
1 pundelis
krapų
1 skiltelė
česnako
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Česnaką ir pomidorus susmulkiname, sumaišome su žalumynais ir grūdėta varške.
2.
Užtepėlę skanu tepti ant duoniuko, prancūziško batono. Šį kartą valgėme su kvietiniu raguoliu.