Užkepti pievagrybiai su kumpiu, morkomis ir sūriu

AUTORIUS:
Rasvita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Užkepti pievagrybiai su kumpiu, morkomis ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus užkandis iš neįmantrių ingredientų. Jei mėgstate pievagrybius, šis receptas tikrai sužavės. Puikus užkandis iš neįmantrių ingredientų. Jei mėgstate pievagrybius, šis receptas tikrai sužavės. Rasvita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų pievagrybių
1 vienetas morkų (nedidelės)
60 gramų sūrio
50 gramų rūkyto kumpio
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną labai smulkiai susmulkinti, morką supjaustyti smulkiais šiaudeliais.
2.
Pievagrybių kotus išpjauti, kotelius susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, suberti svogūnus, morkas, susmulkintus grybų kotelius ir pakepti kelias minutes, pabarstyti druska, pipirais ir permaišyti, sudėti į dubenį.
4.
Kumpį susmulkinti mažais gabaliukais, suberti į dubenį su ingredientais.
5.
Į grybų kepurėles dėti paruošto įdaro.
6.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi arba ištepti aliejumi, sudėti grybus ir kepti įkaitintoje iki 180 C temperatūros orkaitėje 20 minučių, tuomet grybus pabarstyti sūriu ir dar pakepti apie 7 - 10 minučių iki kol sūris ištirps.
AUTORIUS: Rasvita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital