Užkepti omleto suktinukai su faršu Brizol

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Omleto suktinukai su faršu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiami, labai skanūs omleto suktinukai įdomiau - su maltos mėsos įdaru. Šis patiekalas dažnai gaminamas Rytų Europos valstybėse, ten mėgstamas pagardinti Nesudėtingai paruošiami, labai skanūs omleto suktinukai įdomiau - su maltos mėsos įdaru. Šis patiekalas dažnai gaminamas Rytų Europos valstybėse, ten mėgstamas pagardinti ir kitokiais priedais, pvz., pomidorais. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulienos ir jautienos lygiomis dalimis)
2 vienetai marinuotų agurkų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Pagrindui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai pieno
Pertepimui:
60 gramų grietinės
1 saujelė krapų
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, pilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Lengvai išplakti, kol viskas susijungs iki vientisos masės.
2.
Kepti kaip lietinius ant vidutinės kaitros įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus: pilti samtelį kiaušinių-pieno masės, tolygiai paskirstyti keptuvėje, kai apkeps viena pusė, apversti ir iškepti antrą pusę. Taip iškepti 4 omletukus. Kepti ant keptuvės nelipniu paviršiumi, kad omletai neprikibtų ir lengvai apsiverstų.
3.
Pertepimui krapus ir česnaką smulkiai sukapoti, išmaišyti su grietine.
4.
Faršą išmaišyti su druska ir pipirais.
5.
Agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis išilgai.
6.
Ant kiekvieno omleto (per visą plotą) tepti ketvirtadalį faršo. Ant viršaus tepti grietinės padažo. Ant vieno krašto dėti pjaustytų agurkėlių. Susukti į suktinuką. Sudėti į kepimo formą, susukimo siūle į apačią.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aušra
2020-07-16 19:15
Nuostabus patiekalas! Atradimas mano virtuvėje ATSAKYTI
Aistė
2020-05-13 16:52
Asmeniškai, nepatiko ATSAKYTI
Donata
2020-03-30 19:15
Ar faršas dedasi zalias i vidų? ATSAKYTI
Raimonda
2020-03-31 10:43
Taip, iškepa orkaitėj :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital