Užkeptas kopūstas

AUTORIUS:
Ignė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Užkeptas kopūstas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 nedidelis baltagūžis kopūstas
džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedidelį kopūstą perpjaukite į 4 dalis. Sudėkite jas kelioms minutėms į karštą (verdantį) vandenį, po to išimkite ir nusausinkite. Sudėkite kopūstus į sviestu išteptą skardą, truputį apibarstykite džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu.
Kepkite orkaitėje iki kopūstas bus minkštas.
AUTORIUS: Ignė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital